CUM COMANZI MOBILA?

Vrei sa-ti schimbi mobilierul sau te-ai mutat in casa noua si cauti un producator de mobila la comanda?

- Mobila Expert PAI www.expertpai.ro va ajuta cu idei creative si solutii complete pentru a realiza mobilier la comanda la standarde inalte (finisaje, accesorii, materiale) si preturi de producator.

 

Executam mobilier in din PAL melaminat si MDF frezat infoliat sau vopsit pentru locuinte, birouri si mobilier comercial.

In scurt timp o sa producem si Mobilier din lemn!

 

Cu ajutorul nostru iti poti proiecta si realiza mobila preferata, indiferent daca este vorba de mobila bucatarie, mobila dormitor, mobila living, mobila hol, etc.

 

In orice proiect de mobila plecam de la ideea clientului, care se dezvolta, se imbunatateste si se adapteaza pe parcurs ajungand in faza de proiect realizabil.

La noi, intregul proiect se desfasoara tinand cont de dorintele si necesitatile clientului, existand astfel o flexibilitate din toate punctele de vedere: design, compartimentare interioara, alegerea culorilor, accesorizare etc.

 


DE LA IDEE LA PROIECT

Sa comanzi mobila la noi este foarte usor, este nevoie de citiva pasi:

- ne contactezi telefonic, wathap sau prin e-mail pentru a solicita o programare pentru  consultanta; Reprezentantii nostri va stau la dispozitie pentru informatii si detalii suplimentare; In cadrul careia veti putea conveni detaliile comenzii;

 

- este important să ne comunicaţi dimensiunile aproximative ale mobilei dorite şi dimensiunile încăperii, în care aceasta va fi plasată.

- Consultanţii noştri vă vor ajuta să alegeţi materialele necesare,  vă vor ajuta să determinaţi culoarea, designul şi construcţia mobilei. În rezultat va fi alcătuită schema-proiect, însoţită de devizul de cheltuieli şi explicarea condiţiilor de livrare a comenzii.

- noi realizam proiectul si oferta tehnica financiara

 


CUM PLATESC?

Plata mobilierului comandat se va face in doua etape, in prima etapa se va achita un avans de 50 % din valoarea totala a lucrarii, iar a doua etapa va fi achitata la finalizarea lucrarii, respectiv inainte de ziua montajului:


  • Transfer bancar
    Datele firmei, contul si sucursala bancii fiind stipulate in contractul incheiat dintre parti. Pentru sumele incasate fiecare client va primi factura fiscala in conformitate cu datele furnizate
    Pentru livrare va fi necesara confirmarea platii via e-mail.

 


GARANTIE

Pentru toate articolele noastre oferim o garanţie de 24 luni din momentul livrării. Dacă în decursul acestui termen apar probleme în procesul de exploatare a mobilei, noi vă vom sta la dispoziţie pentru a vă acorda ajutor. În plus, compania oferă şi deservire postgaranţie.


IMPORTANT! folosim numai accesorii de calitate, de aceea orice rabat de la standardul de calitate scurteaza viata mobilierului.
Iti sugeram sa nu faci rabat de la calitate indiferent cat de tentant poate fi un pret mic.
Acesta ascunde de multe ori accesorii de slaba calitate si o manopera pe masura lor.

Clientii carora le-am executat mobila la comanda si care au acceptat sfatul nostru de a investi  in accesorii de buna calitate, au fost foarte multumiti de fiabilitatea in timp a lucrarilor noastre.

GRATUIT oferim clientilor nostri servicii de consultanta, proiecatre 3D, montaj si transport (in Bucuresti si imprejurimile acestuia; pentru alte localitati se percep anumite taxe doar pentru transport).