PROIECTARE MOBILĂ  ȘI CONSULTANȚĂ REALIZARE

Proiectarea este facută de o echipa de specialiști în domeniul amenajărilor, arhitecți, ingineri și designeri de interior.

Asigurăm servicii de consultanță și proiectare mobilă la comandă.

Vă ajutăm să vă alegeți decorurile, accesoriile și materialele necesare pentru construcția mobilierului. 

 


Proiectarea mobilei se realizează în conformitate cu dorințele dumneavoastră.

Tarifarea se realizează pe oră. 

Onorariul pentru un astfel de proiect este în funcție de complexitatea proiectului, tipul de funțiune, gradul de intervenție asupra spațiului, nivelul de investiție, stilul care se dorește.

 


IN CE CONSTA PROIECTUL?

 • Se masoara interiorul si prezentare unui plan cotat (releveul spațiului)
 •  
 • purtarea unor discuții preliminare pentru determinarea stilului și a așteptărilor clientului pentru amenajarea respectiva
 • prezentarea a trei variante de amenajare cu vizualizare în plan (amplasarea mobilierului, fluxuri de circulație, puncte de interes, elemente decorative)
 • consiliere pentru alegerea unei variante optime
 • prezentarea unei variante finale de amenajare (plan mobilat, vederi, 3D – schita), bazată pe alegerea Clientului

 


CE CONTINE VARIANTA FINALA A PROIECTULUI?

 • prezentare a amenajării în plan
 • prezentare în perspectivă 3D – realist, pentru fiecare cameră
 • cote pentru piesele de mobilier care vor fi executate la comandă
 • propunerea unei game coloristice
 • antemăsurătoare – cantități de materiale pentru execuția amenajării

PROIECTAREA CU SOFTURI SPECIALIZATE:

Generam pentru fiecare client: Ateliere de executie mobilier, clienti diversi, urmatoarele elemente necesare realizarii mobilierului.

 1. imagini 3D ale mobilierului,
 2. lista cu repere care necesita operatia de cantuire,
 3. diagrame de debitare,
 4. necesarul de placi,
 5. necesarul de canturi ABS,
 6. feroneria necesara,
 7. programe de gaurire pentru fiecare reper in parte,
 8. schite de montaj pentru fiecare modul in parte, 
 9. oferta de pret.

 


IMPORTANT DE STIUT!

Măsurarea detaliată, precisă și corectă are o mare importanță pentru realizarea planurilor și a schițelor, deoarece poate contribui la evitarea multor dificultăți, care se arată de obicei numai în momentul instalării bucătăriei.

Sunt necesare schițe ale tuturor pereților cu toate părțile fixe, cum ar fi ușile, ferestrele, caloriferele, adânciturile / proeminențele și altele asemenea.

Trebuie introduse toate liniile electrice, sanitare și de canalizare (prize, întrerupătoare, conducte). Pe lângă lățime, este necesară și înălțimea.

Toate măsurătorile sunt luate la trei puncte de înălțime, între podea și tavan. Această măsură se ia direct pe perete, dar este de dorit și la 60 cm de perete. Prin aceasta se găsesc posibile abateri de la unghiurile drepte.

În cele din urmă, se măsoară toate distanțele de la ferestre, uși și alte elemente arhitecturale până la conexiunile de instalare. Dacă lucrați la o bucătărie deschisă, este bine să desenați și alte părți ale spațiului care formează împreună un întreg (sufrageria și camera de zi).

 

Atunci când desenezi o bucătărie, precum și o altă cameră, este foarte important să te înțelegi și să te orientezi în spațiu.

Puteți accepta să faceți singuri desenele, dar dacă nu sunteți siguri ce să faceți și cum să o faceți, cu siguranță este mai bine să angajați un arhitect, designer de interior sau expert  pentru a desena un plan de nivel precis al bucătăriei.